maanantai 10. syyskuuta 2007

Jee!

Tänään pääsin onnistuneesti sisälle järjestelmään...
Hyvä mieli, opekokouksessa tuli lyhykäisesti esiteltyä uusia suunnitelmia koulumme TVT:n saralla ja tämänkin koulutuksen tulevaa hyötyä kolleegoille. Suhtautuivat positiivisesti ja ovat odottavalla kannalla...Suunnitteilla oleva opetustuokio Verkkolehden tekemisen salaisuuksista kiinnosti ainakin kymmentä opettajaa. Heikin ja Merjan kanssa pukataan projekti käyntiin tällä viikolla. Eläköön Etelä-Kuopion koulujen kollegiaalinen yhteistyö :)

3 kommenttia:

VirtuaaliAnu kirjoitti...

Hei Ritva,
Hieno juttu, että sait bbloggauksesi alkuun. Jostain syystä värimaailmasi on nyt sellainen, että "Kommentit" -linkkiä ei näy, mutta kun vie kursorin sille kohdalle missä sen pitäisi olla, niin se tulee näkyviin... Löydätköhän tätäkään kommenttiani? :)

yt Anu

VirtuaaliAnu kirjoitti...

Täällä "Kommentti-osastolla" näkyy nyt ihan ok tuo "Lähetä kommentti" -teksti, mutta alkuperäisen viestin perässä sitä ei näkynyt. Katellaan ja ihmetellään :)

yt Anu

Merja kirjoitti...

Hei naapurin kolleega!
Kiitos vielä tiistain hyvästä yhteistyöstä... kaikelta osin ; ). Siitä on hyvä jatkaa. Päivän yhteisten juttujen innostamana sain minäkin blogini alulle, saas nähdä, kuinka paljon jaksaa jatkossa kirjoitella.
Tiistaina jatketaan...